Horatio’s Garden Courtyard, QUEH

Just a few months ago, this courtyard, in Scotland’s Queen Elizabeth University Hospital’s national spinal unit, was grey with just concrete square blocks on the ground with weeds poking through.

Now it is a welcoming area with shelters, known as pods.

Below, you can see the large pod I was working in on Wednesday, where I was joined by  patients and their visitors escaping the wards.

I’ll be there next Wednesday too, and I’ll post my painting when it’s finished.

horatios_garden_courtyard_02Above is one of the 3 pods, below are the remaining two and the wonderful ripple effect in the ground around the fountain.horatios_garden_courtyard_01

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s